Njihuni me Izamal, qyteti i verdhë (Video)

Njihuni me Izamal, qyteti i verdhë (Video)

Rekord botëror, japonezi i kërcet gishtat 296 herë në minut (Video)
Zoe Lush, vajza e cila është bërë nga ‘qelqi’ (Video)

Izamal, qyteti i verdhë, është një nga qytetet koloniale meksikane, dhe që botërisht njihet si qyteti magjik, pasi ka histori, bukuri dhe legjendë.

COMMENTS