Njihuni me hotelin me restorante, kinema dhe varrezë (Foto)

Lodrat e vjetra të fëmijërisë, mund të shiten mjaftë shtrenjtë (Foto)
Reagimet e fëmijëve kur hanë diçka për herë të parë (Video)

Disa sipërmarrës me zyra në Hong Kong dhe Londër, planifikojnë të ndërtojnë një hotel pluskues, i cili është projekti më inovativ dhe i çuditshëm i krijuar ndonjëherë.

‘Daily Mail’ thotë se firma e njohur ‘Bread Studio’ po planifikon të shndërrojë një anije të madhe në hotel me restorante, suita luksoze dhe kinema’, përcjellë zico.tv

Ajo çfarë të çudit më shumë, është se sipërmarrësit kanë menduar që të ndërtojnë edhe një varrezë. Natyrisht nuk bëhet fjalë për varreza tradicionale, por varreza murale ku të vendosen deri në 48 mijë vazo me hirin e të ndjerëve.

Ata janë shprehur se projekti pritet të kushtojë rreth 50 milionë funta.

njihuni-me-hotelin-me-restorante-kinema-dhe-varreze-1

njihuni-me-hotelin-me-restorante-kinema-dhe-varreze-2

njihuni-me-hotelin-me-restorante-kinema-dhe-varreze-3

njihuni-me-hotelin-me-restorante-kinema-dhe-varreze-4

COMMENTS