Njihuni me Flambon, rap artistin që po bën revolucion

Jeton në Hollandë ndërsa në jetën e tij bëjnë pjesë tre gjëra trenerkat, papuqet dhe redbulli. Ka një grup që quhet LXF dhe rap muzikë bën për një lab

Jeton në Hollandë ndërsa në jetën e tij bëjnë pjesë tre gjëra trenerkat, papuqet dhe redbulli. Ka një grup që quhet LXF dhe rap muzikë bën për një label që së shpejti do të del me emrin AMG Albanian Music/Muscle/Monster grup.

24 vjeçari që jeton në Holandë krahas muzikës drejton edhe një kompani e cila veprimtarinë e saj e bën në Gjermani, Holandë e Belgjikë. Flambo muzikë bën që në moshën 11 vjeçe ndërsa rap-in e bën në anglisht, holandisht dhe shqip.

Projekti i tij i parë titullohet OMG Intro ndërsa ne ju ftojmë të shijoni atë.

COMMENTS