Njihni specialet norvegjeze, ato i tmerrojnë edhe burrat (Video)

Njihni specialet norvegjeze, ato i tmerrojnë edhe burrat (Video)

Këngë të shpirtit nga Gazza (Video)
101 vjeçari bie nga 4.500 metra lartësi (Video)

Grupi i tyre u krijua në vitin 1980 në kuadër të Luftës së Ftohtë në atë kohë mes Perëndimit dhe ish-Bashkimit Sovjetik.

Ky grup i Forcave Speciale të Norvegjisë përbëhet vetëm nga vajza dhe ato kanë aftësi që shpesh tejkalojnë edhe ato të burrave.

COMMENTS