Njeriu nuk do t’i bëjë më picat (Video)

Kompani ‘Zume Pizza’ në Silicon Valley të Kalifronisë, është duke përdorur robotët për të bërë pica. Kjo është një nga firmat e reja që përdor teknologjinë për të kryer veprimet përsëritëse si prerja apo hedhja e djathit dhe domateve mbi pica. Megjithatë, njeriu ka ende një rol kryesor për luajtur në këtë proces. I shërben!

Kompani ‘Zume Pizza’ në Silicon Valley të Kalifronisë, është duke përdorur robotët për të bërë pica.

Kjo është një nga firmat e reja që përdor teknologjinë për të kryer veprimet përsëritëse si prerja apo hedhja e djathit dhe domateve mbi pica. Megjithatë, njeriu ka ende një rol kryesor për luajtur në këtë proces. I shërben!

COMMENTS