Njeriu ‘bishë’ nga Jemeni (Foto)

Njeriu ‘bishë’ nga Jemeni (Foto)

Adolf Hitler, 73 foto të panjohura (Video)
Si do të duket bota në vitin 2045? Shprehen shkencëtarët

Fotografia e një burri që po konsiderohet si hero në lëvizjen kundër huthi në jug të Jemenit, është shpërndarë në rrjetet sociale.

Fotoja e ‘Përbindëshit’ po qarkullon në internet që nga java e kaluar duke u dhënë përkrahje morale luftëtarëve dhe përkrahësve të lëvizjes që ai përfaqëson.

Qytetarët në Jemen në rrjetet sociale po i drejtohen ati me nofkën ‘Jinn’ që është një krijesë supernatyrale në mitologjinë islamike.

Bisha e Jemenit

COMMENTS