Një zë shqiptari që mahniti jurinë e ‘The Voice of Germany’ (Video)

Një zë shqiptari që mahniti jurinë e ‘The Voice of Germany’ (Video)

Labinot Tahiri radhitet lartë në listën për deputetë
Misset: Trump hynte në dhomat tona kur ishim të zhveshura!

Shpresim Ahmeti është djaloshi që arriti të kthente disa anëtarë të jurisë në konkursin e talenteve ‘The Voice’ në Gjermani.

Ai është një student në Gjermani ndërsa mbrëmë është paraqitur në audicionet e fshehura të ‘The Voice of Germany’ dhe ka mahnitur jurinë e publikun me zërin e tij.

Talenti i 18 vjeçarit ka marrë vëmendjen e mediave gjermane që kanë shkruar për ‘zërin e tij briliant’.

COMMENTS