Një tjetër shqiptare në tregun muzikor amerikan (Video)

Këngëtarja shqiptare me emrin Njomza do ta lansoj albumin e saj të parë në tregun amerikanë, Njomza është pjesë e kompanisë muzikore 'REMember Music'.

Këngëtarja shqiptare me emrin Njomza do ta lansoj albumin e saj të parë në tregun amerikanë, Njomza është pjesë e kompanisë muzikore ‘REMember Music’.
Njomza është një këngëtare e cila tash e tre vite po ndërton karrierë muzikore në Amerikë, shkruan KultPlus.

Këtë vikend ajo do të lansojë albumin e saj, ose më mirë EP, ‘Sad for You’, gjegjësisht me 7 prill. Janë gjithsej shtatë këngë të cilat janë pjesë e albumit, përfshirë ‘Poison’, ‘Someone Like Me’ dhe ‘Perfect Fit’.

COMMENTS