Një tjetër Guinness i çuditshëm (Video)

Një tjetër Guinness i çuditshëm (Video)

Rekordet Guinness janë nga më të çuditshmet dhe më i fundit i vendosur nga akrobatja kineze Liu Teng nuk mbetet pas. Ajo ka përshkruar 20 metra brenda 15.54 sekondave duke u rrotulluar. Ajo theu në këtë mënyrë rekordin Guinness të vendosur në 2013-ën nga Leilani Franco, i cili përshkroi të njëjtën distancë për 17.47 sekonda.

Rekordet Guinness janë nga më të çuditshmet dhe më i fundit i vendosur nga akrobatja kineze Liu Teng nuk mbetet pas.

Ajo ka përshkruar 20 metra brenda 15.54 sekondave duke u rrotulluar.

Ajo theu në këtë mënyrë rekordin Guinness të vendosur në 2013-ën nga Leilani Franco, i cili përshkroi të njëjtën distancë për 17.47 sekonda.

COMMENTS