Një shtëpi e përmbysur (Video)

Një shtëpi e përmbysur (Video)

Biznesmeni i del përpara plumbit (Video)
Era e fortë rrëzoi mollët nga degët, shkurtoi punën disa javore të vjeljes (Foto)

Një shtëpi e përmbysur në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, e cila është ndërtuar nga një sipërmarrës dhe ka kushtuar thuajse sa një vilë, synon të vizitohet nga 100 mijë vizitorë.

E ndërtuar dhe patentuar nga sipërmarrësi Mehmet Emin Görmez, shtëpia e përmbysur është hapur për vizitorët, të cilët mahniten nga pamja e saj, raporton AA.

COMMENTS