Një shall ndryshe nga të tjerët (Foto)

Një shall ndryshe nga të tjerët (Foto)

Cila është periudha më e mirë e jetës së çdo njeriu?
Trendet më të mira dekorative këtë vit, sipas ‘Pinterest’-it (Foto)

Shalli është aksesori që bëhet pjesë e pandashme e ditëve të ftohta Përveç se na dhuron ngrohtësi, kombinimi i ngjyrave si dhe modelet e reja janë ato që na tërheqin më shumë.

Duke ndjekur hapat e mëposhtëm, stiloni ju një shall, duke bashkuar dy copë bashkë, rezultatet janë të mahnitshme.

COMMENTS