Një palë sandale për të gjitha rastet (VIDEO)

Vajza, kepucet qe keni pritur gjithe jeten, tani jane realitet. Imagjinoni nje pale sandale, me 5 lloje te ndryshme te takave! Mund te shkon

Vajza, kepucet qe keni pritur gjithe jeten, tani jane realitet.

Imagjinoni nje pale sandale, me 5 lloje te ndryshme te takave!

Mund te shkoni nga sandalet e rrafshta ditore ne taka te larta per disa sekonda, mjafton te nderroni vetem pjesen e fundit te tyre. Nuk ka me te pershtatshme.

Kjo ide inovative vjen nga kompania gjermane ‘Mime et Moi’.
Dizajnet dhe modelet sandaleve vijne ne 5 forma te ndryshme, ndersa per momentin ato mund te porositen vetem neper Evrope.

Cmimi i tyre sillet prej 150 euro deri ne 200 euro, perderisa komania ka premtuar se deri ne fund te vitit do te jene ne gjendje te dalin ne shitje ane e mbane botes, e pse jo te sjellin edhe modele te reja.

Me moton ‘Nje pale sandale, per te gjitha rastet’ kompania nga Mynihu ka bere te mundur qe ju te zgjedhni vete ngjyrat e takeve, pra mund te zgjedhni nje pale sandale me ngjyra dhe dizajne te ndryshme te takave, keshtu do te mund ti pershtatni me cdo veshje pa qene nevoja te bleni nje pale sandale per cdo cante!

COMMENTS