Një muaj paraburgim për të dyshuarin e plagosjes në Gjilan

Një muaj paraburgim për të dyshuarin e plagosjes në Gjilan

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, për caktimin e masës së paraburgimit për të pandehurin L.U. I n

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, për caktimin e masës së paraburgimit për të pandehurin L.U.
I njëjti dyshohet se më 26 nëntor 2017 pas një mosmarrëveshje me të dëmtuarin B.T. del jashtë lokalit dhe e gjuan me revole si pasojë e plagos të dëmtuarin.

‘Me këtë i pandehuri L.U. dyshohet se ka kryer veprat penale ‘Vrasje e rëndë në tentativë nga dhe mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve’, thuhet në njoftimin për media.

‘Nga data 26.11.2017 i pandehuri ka qenë arrati, ndërsa është arrestuar nga zyrtarët policor me datë 04.12.2017’.

COMMENTS