Një mami sexy si Zaimina (Foto)

Një mami sexy si Zaimina (Foto)

Askush nuk mund ta besojë se ajo ka sjellë në jetë një bebe para dy muajsh. Këngëtarja Zaimina Vasjari është shfaqur këtë të premte ne super formë.

Askush nuk mund ta besojë se ajo ka sjellë në jetë një bebe para dy muajsh.
Këngëtarja Zaimina Vasjari është shfaqur këtë të premte ne super formë.

Klohe dje ka vfestuar dy muaj në këtë jetë dhe Zaimina duket si modele.

Ajo ka ndarë një foto dhe tregon se ska më mirë se sa të nisësh ditën me një biskotë. Me siguri nuk kini parë më parë një mami kaq sexy.

Better start the day with a 🍪.

A post shared by Zaimina Vasjari (@zaimina_vasjari) on

COMMENTS