Një ‘Keriman’ krejt ndryshe (Foto)

Një ‘Keriman’ krejt ndryshe (Foto)

Aktorja turke Nursel Kose, e njohur si ‘Keriman’ nga seriali 'Paramparça' ose 'Fate të kryqëzuara', serial ky i cili po pëlqehet edhe nga publik

Aktorja turke Nursel Kose, e njohur si ‘Keriman’ nga seriali ‘Paramparça’ ose ‘Fate të kryqëzuara’, serial ky i cili po pëlqehet edhe nga publiku kosovar, në jetën reale është shumë më ndryshe nga ajo që na shfaqet në rol.

Keriman njihet si një grua lakmitare, mashtruese dhe e dashuruar pas gjërave materiale.

Megjithatë, në jetën e përditshme ‘Kerimani’ është një grua krejt ndryshe dhe me stilt të veçantë.

Nursel Kose është e lindur në vitin 1970 në Turqi dhe tani ka 47 vjet. Ajo studioi dhe punoi në Gjermani për një kohë. Pastaj aktorja njihet edhe me një rol në filmin e mirënjohur ‘The Edge of Heaven’.

COMMENTS