Një këngë e re nga Genci, Eni, Greta dhe Miloti! (Foto)

Genci, Eni, Greta dhe Miloti janë duke qëndruar së bashku në Detroid të Michigan. Këngëtarët e njohur të skenës shqiptare, duket se janë bashkuar për

Genci, Eni, Greta dhe Miloti janë duke qëndruar së bashku në Detroid të Michigan. Këngëtarët e njohur të skenës shqiptare, duket se janë bashkuar për diçka mos ndoshta bëhet fjalë për një bashkëpunim mes kësaj katërsheje të famshme…!, përcjellë zico.tv

Ende nuk dihet asgjë konkretisht por ka qenë Eni Koçi ajo e cila ka nxjerrë këtë foto së bashku në llogarinë e saj në Instagram.

COMMENTS