Një gjirafë përpiqet të luftojë kundër dy luanëve të uritur – por dështon (Foto)

Një gjirafë përpiqet të luftojë kundër dy luanëve të uritur – por dështon (Foto)

Në përvjetorin e 70 të martesës, mbretëreshës i dhurohet torta e njëjtë si ditën kur lidhi kurorë (Foto)
Avioni ngatërron pistën me rrugën (Video)

Këto fotografi të mahnitshme tregojnë dy luanë që po tentojnë për të rrëzuar në tokë një gjirafë, shkruajnë mediat e huaja.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për pamje të bëra nga Michael Cohen i cili arriti të kapte skenën e jashtëzakonshme pasi grabitqarët përdorën të gjitha aftësitë e tyre për gjueti për të trajtuar prenë e tyre të madh.

Imazhet e tij tregojnë që luanët rrezikojnë edhe jetën kur hidhen mbi kafshën.

Megjithatë, pavarësisht nga një luftë e guximshme nga gjirafa, përpjekjet e tyre të kombinuara përfundimisht kishin triumfuar dhe viktima e tyre ishte rrëzuar përfundimisht.

Cohen, nga Nju Jorku, po bënte fotografi në Parkun Ndërkufitar Kgalagadi, të ndarë nga Afrika e Jugut, Botsvana dhe Namibia, kur ai kapi pamjet në fjalë.

COMMENTS