Një dush i nxehtë djeg më shumë kalori se një shëtitje 30-minuta

Një dush i nxehtë djeg më shumë kalori se një shëtitje 30-minuta

Humbni 10 kilogramë për 5 ditë me dy produkte! (Foto)
Mos e hedhni ujin e makaronave…

Hulumtuesit thonë se të bërit e një dushi të nxehtë, duke bërë absolutisht asgjë mund të jetë po aq e dobishme për trupin tuaj si një shëtitje 30-minuta.

Për to të bësh një dush të nxehtë djeg më shumë kalori sesa të bësh ushtrime në palestër.
‘Ngrohja pasive’, siç hulumtuesit e quajnë, pretendohet se mund të ketë një efekt pozitiv në kontrollin e sheqerit në gjak dhe numrin e kalorive që trupi djeg, përcjellë zico.tv

Pas një testi që një grup i universitet të Loughborough kreu, rezultoi se në një banjë të nxehtë një person harxhoi 130 kalori baraz me 30 minuta ecje.

COMMENTS