Një drekë në restorantin nënujor (Video)

Një drekë në restorantin nënujor (Video)

Një restorant i pazakontë në Bruksel i jep adhurueseve të ushqimit një përvojë krejt ndryshe. I quajtur 'Perla', restauranti është instaluar në fun

Një restorant i pazakontë në Bruksel i jep adhurueseve të ushqimit një përvojë krejt ndryshe.

I quajtur ‘Perla’, restauranti është instaluar në fund të pishinës së mbyllur, e cila hyn në listën e pishinave më të mëdha në botë.

Restoranti ka formën e një sfere që duket si top golfi dhe brenda ka hapësirë për 4 persona, kështu që klientët e shijojnë vaktin e tyre 5 metra poshtë në pishinë.

Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS