Një artiste si Mira Janji (Premierë/Video)

Artiste! Ky është sinonimi më i mirë që mund të gjejmë për këngëtaren Mira Janji! Gjithmonë duke i kushtuar shumë rëndësi çdo kënge e paraqitje ske

Artiste! Ky është sinonimi më i mirë që mund të gjejmë për këngëtaren Mira Janji!

Gjithmonë duke i kushtuar shumë rëndësi çdo kënge e paraqitje skenike dhe duke mos u munduar asnjëherë të dal nga vetja, Mira edhe këtë herë sjellë në kuadër të programit festiv të ZICO TV, një nga performancat e saj më të mira.

‘Na leu dielli’ është kënga më e re e saj që vjen me një interpretim magjepsës, ndërsa zico.tv njofton se këngëtarja nga Shqipëria ka edhe një performancë tjetër ekskluzive në kuadër të programit ‘Gëzuar 2017’ , e cila do të publikohet gjatë ditëve në vazhdim.

COMMENTS