Nisin gërmimet për varrezën e dyshuar në kampusin e UP-së

Nisin gërmimet për varrezën e dyshuar në kampusin e UP-së

Thaçi: Arbëreshët model unik i qëndresës, ende e ruajnë identitetin e tyre
Seanca e Kuvendit për Ramush Haradinajn mbahet me 10 janar

Kanë filluar sot në mëngjes gërmimet për varrezën e dyshuar në kampusin e Universitetit të Prishtinës.

Departamenti i Mjekësisë Ligjore ka filluar gërmimet afër kishës ortodokse që gjendet në kampusin e UP-së.

Drejtori i këtij departamenti, Arsim Gërxhaliu, ka thënë se ka dyshime se bëhet fjalë për viktima të përkatësisë shqiptare.

Në punimet në kampusin e Universitetit do të jetë i pranishëm edhe delegacioni nga Serbia për të përcjellë zhvillimet.

Punimet do të zhvillohen brenda dy ditëve dhe nëse gjenden mbetjet mortore, punimet e makinerisë së rëndë do të pushojnë, ka thënë Gërxhaliu, ‘për t’i përshtatur një tjetër formë të punimeve’.

COMMENTS