Nisë takimi konsultativ i partive politike, ja kush mungon

Në Kuvendin e Kosovës ka filluar takimi konsultativ i partive politike të ftuar nga kryesuesi Adem Mikullovci. Në këtë takim po marrin pjesë përfaq

Në Kuvendin e Kosovës ka filluar takimi konsultativ i partive politike të ftuar nga kryesuesi Adem Mikullovci.

Në këtë takim po marrin pjesë përfaqësuesit e koalicionit PDK-AAK-Nisma (PAN), ata të koalicionit LDK-AKR-Alternativa (LAA) dhe përfaqësuesit e Listës Serbe dhe minoritetet e tjera.

Ndërkaq, Lëvizja Vetëvendosje e ka bojkotuar këtë takim.

Përfaqësues të këtij subjekti ditë më parë, kanë thënë se nuk do të marrin në pjesë në këtë mbledhje, meqë sipas tyre, takimet konsultative janë krejtësisht të panevojshme për ta caktuar seancën.

Qëllimi i takimit është përgatitja e vazhdimit të seancës konstitutive të Kuvendit të Kosovës që është planifikuar të mbahet nesër.

COMMENTS