Nis takimi për sundimin e ligjit

Nis takimi për sundimin e ligjit

Ka filluar takimi i rregullt i kryeministrit Ramush Haradinaj dhe përfaqësuesve diplomatikë në Kosovë lidhur me sundimin e ligjit. Në këtë takim në

Ka filluar takimi i rregullt i kryeministrit Ramush Haradinaj dhe përfaqësuesve diplomatikë në Kosovë lidhur me sundimin e ligjit.

Në këtë takim në Qeveri po marrin pjesë akterët e institucioneve të drejtësisë, ambasadori amerikan Greg Delawie si dhe shefja e BE-së në Kosovë, Natalya Apostolova.

Mirëpo, takimi është i mbyllur për media dhe nuk do të ketë deklarata pas takimit.

COMMENTS