Nis mbledhja e Kryesisë së LDK-së

Nis mbledhja e Kryesisë së LDK-së

Donika Gërvalla godet Halil Matoshin
Në mesin e 6 Ambasadorëve nga e gjithë bota, për organizatën ndërkombëtare ‘Youth Time’ zgjidhet Qëndrim Behluli nga Gjilani

Ka nisur mbledhja e Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Në këtë takim po merr pjesë kryetari i kësaj partie, Isa Mustafa, nënkryetarët, Haki Rugova e Agim Veliu, Lutfi Haziri dhe anëtarë të tjerë.

Tema të këtij takimi do të jenë koalicionet parazgjedhore, caktimi i kandidatit për kryeministër nga radhët e LDK-së dhe listat e deputetëve për legjilaturën e ardhshme.

COMMENTS