‘Nihani’ dhe bashkëshorti i saj tregojnë të vërtetën rreth ndarjes

‘Nihani’ dhe bashkëshorti i saj tregojnë të vërtetën rreth ndarjes

Ditë më parë ka qarkulluar një lajm kinse dy aktorët e njohur turk Neslihan Atagul dhe burri i saj Kadir Dogulu janë ndarë. E sot dyshja e kanë sqar

Ditë më parë ka qarkulluar një lajm kinse dy aktorët e njohur turk Neslihan Atagul dhe burri i saj Kadir Dogulu janë ndarë.
E sot dyshja e kanë sqaruar një gjë të tillë duke treguae se një gjë e tillë nuk është aspak e vërtetë.

‘Ne jemi shumë mirë, lajmet janë të pavërteta. Kushdo qofshin ata që i përhapën këto informacione, më duhet të them se e kanë tepruar. Martesa jonë shkon më së mirë’ kanë thënë ata për mediat turke.

Kujtojmë se Neslihan për publikun shqiptar u bë e njohur nga seriali ‘Kara Sevda’.

COMMENTS