Ngjyrat të cilat zhduken gjatë shikimit të pandërprerë (Foto)

Ngjyrat të cilat zhduken gjatë shikimit të pandërprerë (Foto)

Fotografitë më të dështuara të dasmës (Foto)
Këtë fundëvit Babagjyshit më ndryshe (Foto)

Interesante është loja me sytë dhe trurin me anën e iluzioneve. Nëse shikoni fotografinë mjaft gjatë, ngjyrat në të fillojnë të zbehen dhe pas një kohe zhduken.

Ajo që duhet të bëni është të shikoni në mes të fotografisë dhe ajo do të fillojë të zhduket. Nëse ngjyrat fillojnë të shfaqen përsëri, përqëndrohuni më shumë dhe së shpejti do të zhduken përsëri.

COMMENTS