Ngjyrat që duhet t’i kombinoni në stinën e dimrit (Foto)

Nёse hapni dollapin çdo mёngjes pёr tё gjetur kombinimin dimёror tё radhёs, ju shkon mendja vetёm nё ngjyrat bardh e zi, atёherё duhet tё filloni tё m

Nёse hapni dollapin çdo mёngjes pёr tё gjetur kombinimin dimёror tё radhёs, ju shkon mendja vetёm nё ngjyrat bardh e zi, atёherё duhet tё filloni tё mendoni ndryshe. Pse të mos shtoni mё shumё ngjyrё nё kombinimet e dimrit, por edhe ato tё vjeshtёs?

Mёnyra ёshtё shumё e thjeshtё. Pёrpiquni tё kombinoni ngjyra tё kundёrta pastel, siç ёshtё grija dhe roza.

Pёr shembull, palltoja qё veshi Kendall Jenner nё fashion show-n e Versace-s, pёr vjeshtёn e ardhshme kombinon mё sё miri kёto dy ngjyra. Madje edhe fustani me aksesorin, qё ishin po ashtu nё ngjyrat pastel shkonin me tё gjithё look-un, pa e bёrё atё mё shumё girly seç duhet.

COMMENTS