Nga druri realizoi portretin e Elvis Presley (Video)

Nga druri realizoi portretin e Elvis Presley (Video)

Keni pasur rastin të shihni shumë njerëz duke bërë gjëra të bukura në dru, por ky burrë vërtet është i jashtëzakonshëm. Ai shfaqi talentin e

Keni pasur rastin të shihni shumë njerëz duke bërë gjëra të bukura në dru, por ky burrë vërtet është i jashtëzakonshëm.

Ai shfaqi talentin e tij kur mori në dorë motosharrën, dhe butësisht filloi ta bëjë në dru portretin e mbretit të ‘Rock n’ Rollit’, Elvis Presley.

Të gjithë ata që kanë pasur rastin ta shohin videon kanë mbetur gojëhapur me talentin e këtij burri, dhe kështu videoja e tij ka filluar të ‘vërshohet’ nga komentet e shumta.

Por, të vetmen të ‘metë’ te ky burrë që e kishin gjetur adhuruesit e flaktë të Presley-it, ishte ngjyra e syve, por pasi e përfundoi skulpturën e kuptuan se e kishin pasur gabim, pasi ai ishte në proces e sipër dhe vepra e tij artistike nuk kishte përfunduar.

Sculpting Elvis with a chainsaw

The final product is incredible 🙌🏼Credit: ViralHog

Posted by VT on 21.11.2017

COMMENTS