Nga cila sëmundje vuan Lady Gaga (Foto)

Këngëtarja 30 vjeçare Lady Gaga, gjatë një takimi me homoseksualët, tregoi se vuan nga një sëmundje mendore dhe se këtë nuk ia kishte thënë askujt.

Këngëtarja 30 vjeçare Lady Gaga, gjatë një takimi me homoseksualët, tregoi se vuan nga një sëmundje mendore dhe se këtë nuk ia kishte thënë askujt.

E gjithë kjo në saje të përdhunimit që kishte përjetuar në moshën 19-vjeçare, Ledy Gaga pohoi se mirësjellja e njerëzve ka bëre që ta merr veten dhe të fillojë të shërohet. Ndër tjerash këngëtarja tha se “Edhe meditimi më ndihmon”.

gaga 1

COMMENTS