Nexhmedin Zeka i sëmurë nga veshkët ka nevojë për transplant të veshkës jashtë vendit (Foto)

Nexhmedin Zeka një familjar nga Prishtina është i sëmurë nga veshkët. Ai ka nevojë për transplant të veshkët jashtë vendit, shkruan zico.tv Bash

Nexhmedin Zeka një familjar nga Prishtina është i sëmurë nga veshkët.

Ai ka nevojë për transplant të veshkët jashtë vendit, shkruan zico.tv

Bashkëshortja e tij po i’a jep veshkën dhe ka kërkuar ndihmën e qytetarëve të Kosovës.

‘Te nderuar miq po ju drejtohem juve kush ka mundesi te me ndihmoj per burrin tim i cili vuan nga veshket qe nje vit dhe ka nevoje per transplant te veshkes jashte vendit. Te gjithe ju qe me ndihmoni do tua di per nder sepse ndryshe nuk kam se si,njerezit human mund te me ndihmojne dhe permes llogaris bankare.

Zoti ua kthefte ne gezime dhe shendet. Sinqerisht, Familja Zeka.

Nexhmedin Zeka. Numri i gjirollogarise: 1501110003988227 , Raiffeisen Bank

COMMENTS