New Born sot duket kështu (Foto)

Simboli i pavarësisë së Kosovës ‘New Born’, sot në nëntë vjetorin e shpalljes shtet, ka ndryshuar ngjyrë dhe formë. Dy shkronjat, N dhe W janë rrëzuar në tokë, si shenjë kundërshtuese ndaj ndërtimeve të mureve ndarëse. ‘No Walls’ (Jo mure) është mesazhi për këtë vit i obeliskut ‘New Born’.

Simboli i pavarësisë së Kosovës ‘New Born’, sot në nëntë vjetorin e shpalljes shtet, ka ndryshuar ngjyrë dhe formë.

Dy shkronjat, N dhe W janë rrëzuar në tokë, si shenjë kundërshtuese ndaj ndërtimeve të mureve ndarëse.

‘No Walls’ (Jo mure) është mesazhi për këtë vit i obeliskut ‘New Born’.

COMMENTS