Netflix paguan komedianin Chris Rock, 40 milionë dollarë

Netflix paguan komedianin Chris Rock, 40 milionë dollarë

Islami fe terroriste? Kjo është përgjigja e Noizyt që i shokoi të gjithë (Video)
Adelina, diva shqiptare feston ditëlindjen e 37-të (Foto/Video)

Chris Rock ka arritur një marrëveshje prej 40 milionë dollarësh me Netflix-in për vetëm dy ‘stand up comedy’.

Sipas ‘The Hollywood Reporter’, komediani i famshëm amerikan ka thyer çdo rekord të mëparshëm, duke u paguar më shumë edhe se Jerry Seinfeld, Louis CK apo Amy Schumer.

‘Chris Rock është një aktor dhe regjisor shumë i dashur. ‘Stand up’-et e tij e kanë bërë një nga komikët më të njohur në botë. Netflix-i ofron platformën perfekte për dikë si ai që të shpalosë talentin e tij’, tha Ted Sarandos, Shefi i Programacionit të Netflix-it.

COMMENTS