Nesër episoda e fundit e sezonës së parë të n’ZOOM (Video)

n’ZOOM këtë të premte do e ketë episodën e fundit të sezonës së parë. Për emisionin e fundit do gjeni materiale interesante edhe nga krijimtaria e filmit, shkruan zico.tv Për më shumë ndiqeni promon dhe mund ti kuptoni detajet. n’ZOOM emision me autore Albina Zeneli, mund ta shikoni nesër nga ora 20:00 në ZICO TV.

n’ZOOM këtë të premte do e ketë episodën e fundit të sezonës së parë.

Për emisionin e fundit do gjeni materiale interesante edhe nga krijimtaria e filmit, shkruan zico.tv

Për më shumë ndiqeni promon dhe mund ti kuptoni detajet.

n’ZOOM emision me autore Albina Zeneli, mund ta shikoni nesër nga ora 20:00 në ZICO TV.

COMMENTS