‘Nëse s’votojnë deputetët shqiptarë, kërkojm votën e Listës Serbe’

‘Nëse s’votojnë deputetët shqiptarë, kërkojm votën e Listës Serbe’

Zëvendëskryeministri, Enver Hoxhaj, ka thënë se nëse deputetët shqiptarë nuk e votojë demarkacionin, ata do ta kërkojnë përkrahjen nga Lista Serbe.

Zëvendëskryeministri, Enver Hoxhaj, ka thënë se nëse deputetët shqiptarë nuk e votojë demarkacionin, ata do ta kërkojnë përkrahjen nga Lista Serbe.

‘Nëse nuk e votojnë deputetët shqiptarë, ne do ta kërkojmë mbështetjen e Listës Serbe’, ka thënë Hoxhaj në foltoren e Kuvendit.

‘Për tri ditët e ardhshëm nëse vijnë në Kuvend me ratifikim të marrëveshjes ju ftoj të gjithë ta votojmë’.

Se ku është kufiri i Kosovës, Hoxhaj tha se është më mirë që kjo punë t’iu lihet trupave profesioniste, dhe jo, siç tha ai, ‘t’i lihet sheshit ‘Nëna Terezë’.

COMMENTS