Nëse jo sigurt, këto modele flokësh vështirë të kthehen përsëri në modë (Foto)

Nëse jo sigurt, këto modele flokësh vështirë të kthehen përsëri në modë (Foto)

Vitet ’70-’80 kanë qenë një revolucion i vërtetë i modës botërore, por edhe vitet kur lindën dhe u shtuan me shpejtësi modele flokësh nga më të çu

Vitet ’70-’80 kanë qenë një revolucion i vërtetë i modës botërore, por edhe vitet kur lindën dhe u shtuan me shpejtësi modele flokësh nga më të çuditshmit.

Disa foto qesharake të publikuara online tregojnë modelet më të pazakonta të flokëve të asaj epoke.

Edhe pse nuk mund të thuhet 100 për qind, ato vështirë se ndonjëherë kanë për t’u rikthyer në modë, siç ka ndodhur me pothuajse të gjitha veshjet e asaj epoke.

COMMENTS