Nëse futbollistët do të ishin femra, shikoni fotografitë qesharake

Nëse futbollistët do të ishin femra, shikoni fotografitë qesharake

Por ky program nuk përdoret vetëm për të modifikuar fotot personale, por edhe foto të personazheve të ndryshe. Të modifikosh një foto sot nuk ësh

Por ky program nuk përdoret vetëm për të modifikuar fotot personale, por edhe foto të personazheve të ndryshe.

Të modifikosh një foto sot nuk është edhe aq e vështirë, madje të vijnë në ndihmë shumë aplikacione.

Një nga këto aplikacione është edhe ‘Faceapp’, i cili jo vetëm të ndihmon të ndihmon të përmirësosh imazhin që do të postosh, por edhe të tregon se si ke qenë në të shkuarën, apo do të jesh në të ardhme, një aplikacion që thjesht përpunon fytyrën dhe shton detaje shtesë.

Por ky program nuk përdoret vetëm për të modifikuar fotot personale, por edhe foto të personazheve të ndryshe madje t’u ‘ndërrosh’ edhe gjininë atyre, diçka e tillë është bërë edhe për disa prej emrave të njohur në fushën e futbollit.

KAKA

TORRES

GRIEZ MANN

GOTZE

MOURINHO

COMMENTS