Nëse fjala BFF iu del e gjelbër a do të thotë që adresa juaj e FB është e pahakueshme? (Video)

Nëse fjala BFF iu del e gjelbër a do të thotë që adresa juaj e FB është e pahakueshme? (Video)

Drejtori general I Facebook e ka shpikur një formë për të treguar nëse adresa juaj e FB është e sigurt, përcjell zico.tv Nëse e shkruani BFF në Fac

Drejtori general I Facebook e ka shpikur një formë për të treguar nëse adresa juaj e FB është e sigurt, përcjell zico.tv

Nëse e shkruani BFF në Facebook dhe iu del me ngjyrë të gjelbër do të thotë që adresa juaj në Fb është e sigurt, nëse jo atëherë ndryshojeni menjëherë fjalëkalimin.

Origjina e kërkesës mbetet e paqartë, ashtu si shumë thashetheme të tjerë rreth karakteristikave të Facebook

Dhe si shumica e këtyre pohimeve, duket se bazohej në një përfundim krejtësisht të pasaktë në lidhje me veçoritë e faqes.

Më 23 tetor 2017, Mashable njoftoi prezantimin një tipari të ri në Facebook që përfshinte fjalë në komente që nxisin animacione. Mes tyre ishin ‘congratulations’, ‘xoxo’, and ‘BFF’.

Tash Facebook do ta përmirësojë këto lloj tipari të tyre.

Fjalët që janë përfshirë në këtë përmirësim janë ‘rad’, ‘bff’, ‘lmao’, and ‘thank you so much’. dhe secila do të ketë ngjyrën e vet të veçantë.

COMMENTS