Neomi, 500 miliardë dollarë kushton megaqyteti saudit i së ardhmes (Video)

Neomi, 500 miliardë dollarë kushton megaqyteti saudit i së ardhmes (Video)

Patinazh mbi liqenin e ngrirë (Video)
Djaloshi me ‘sy të maces’, sheh edhe në errësirë të plotë (Video)

Parajsa e jetesës dhe biznesit do t’u kushtojë më shumë se 500 miliardë dollarë, por sauditët janë të gatshëm të shpenzojnë shuma marramendëse, sipas planit të zbuluar këtë të martë të projektit për një megaqytet dhe zonë biznesi njëkohësisht.

Për më shumë shikoni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS