Nëna e këngëtares së njohur kritika të ashpra Arbana Xharrës: Turp…

Haradinaj nuk sheh interesim nga askush për zgjedhje të jashtëzakonshme
Serbia shfaq ‘brengosjen’ në Rusi për luftën e kosovarëve për Shtetin Islamik

Suzana Mushkolaj nëna e këngëtares Argjentina Ramosaj ka reaguar ndaj Arbana Xharrës, e cila kishte pyetur Vetëvendosjen se ku po i merr milionat për ta sjellë mërgatën për të votuar në zgjedhet e 11 qershorit.

Përmes Facebook-ut, Suzana ka kritikuar rëndë Xharrën, duke i thënë se është turp që ta fyejë dhe nënçmojë mërgatën.

Ky është postimi i saj i plotë:

E moj Arbanë, tjetër është të degradosh vetën për të mbijtuar, të përfitosh nga situata, të punësosh bashkshortin e papunë, të rahatosh gjith familjen etj etj

Pooor të nënqmosh dhe fyesh mërgatën, është e pa pranushme!!
Turp!!

Mërgata po vjen!
Mërgata i ka paratë e veta!
Mërgata nuk blihet!
Mërgata voton lirshëm! [????]

COMMENTS