Nëna e Kemalit, në të vërtetë, duket krejtësisht ndryshe

Nëna e Kemalit, në të vërtetë, duket krejtësisht ndryshe

Zeyno Eracar është aktorja që ka një karrierë të pasuruar në kinematografinë turke duke u cilësuar si një prej aktorëve më të mira që numëron kjo ki

Zeyno Eracar është aktorja që ka një karrierë të pasuruar në kinematografinë turke duke u cilësuar si një prej aktorëve më të mira që numëron kjo kinematografi.

Ajo u bë e njohur për publikun shqiptar përmes rolit që pati në serialin ‘Kara Sevda’.

Në këtë serial iu ngarkua roli i një gruaje të shtyrë në moshë, por realisht aktorja nuk është e vjetër sa duket. Ajo ka 46 vite dhe është në formën më të mirë.E këtë e dëshmojnë edhe këto foto të përditshmërisë së saj.

COMMENTS