Në Prespë të Shqipërisë një vëlla është shpallur grek e tjetri bullgar! (Video)

Në Prespë të Shqipërisë një vëlla është shpallur grek e tjetri bullgar! (Video)

Zv/ministri i Infrastrukturës i Shqipërisë, Artan Shkreli, tregoi një rast absurd me vetëdeklarimet e minoritarëve në Prespë (pjesa në territorin e Sh

Zv/ministri i Infrastrukturës i Shqipërisë, Artan Shkreli, tregoi një rast absurd me vetëdeklarimet e minoritarëve në Prespë (pjesa në territorin e Shqipërisë). Ai i tha oranews.tv, se një vëlla ka deklaruar përkatësinë greke dhe tjetri bullgare.

Shkreli: Shiko t’ju them një gjë me absurditetin e vetëdeklarimit. Janë shpallur bullgarët rreth liqenit të

Prespës. Si mund të shpallesh bullgar kur ti ke Maqedoninë në mes. Në këtë fshatin bullgar tani, në një familje

dy vëllezër, njëri është vetëshpallur bullgar dhe njëri është vetëshpallur grek. Janë vëllezër.

COMMENTS