Në Kuvend sot diskutohet për menaxhimin e komplekseve memoriale të Kosovës

Në Kuvend sot diskutohet për menaxhimin e komplekseve memoriale të Kosovës

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor do të zhvillojë sot mbledhjen e radhës. Në këtë mbledhje pritet të b

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor do të zhvillojë sot mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje pritet të bëhet shqyrtimi i planit të veprimit për biodiversitetin 2016-2020 si dhe shqyrtimi i raportit vjetor 2017 nga Agjencia për menaxhimin e komplekseve memoriale të Kosovës.

Mbledhja zhvillohet në sallën N 302, me fillim nga ora 11:00.

COMMENTS