Në jetë erdhi edhe një princ (Foto)

Në jetë erdhi edhe një princ (Foto)

Dukesha e Kembrixhit lindi djalë Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton sot ka lindur fëmijën e saj të tretë në spitalin St Mary të Londrës. Ardhja e

Dukesha e Kembrixhit lindi djalë Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton sot ka lindur fëmijën e saj të tretë në spitalin St Mary të Londrës.

Ardhja e re, e cila është fëmija i tretë i Dukeshës dhe Dukës së Kembrixhit peshon 3.8 kg. Fëmija do të jetë i pesti në radhë për fron dhe stërnipi ose stërmbesa e gjashtë e Mbretëreshës Elizabeth.

Duka dhe Dukesha i Kembrixhit kanë një djalë, Princin George që është lindur në vitin 2013, dhe një vajzë, Princeshën Charlotte e lindur më 2015. Një deklaratë thuhet se Dukesha dhe djali i saj janë mirë dhe se anëtarët e të dy familjeve ishin të informuar.

COMMENTS