Në familjen Ismaili festa ka filluar, aryeja kjo! (Foto)

Në familjen Ismaili festa ka filluar, aryeja kjo! (Foto)

Adelina, Ema dhe Zanfina Ismaili e përbëjnë një treshe të motrave ndër më joshëset dhe më të bukurat e vendit tonë. E bukura e motrave Ismaili, Em

Adelina, Ema dhe Zanfina Ismaili e përbëjnë një treshe të motrave ndër më joshëset dhe më të bukurat e vendit tonë.

E bukura e motrave Ismaili, Ema sot e ka ditën më të vecantë të vitit, pra ditën e lindjes. e kush më bukur se motrat e saj di ta uroj Emën? Ishte Zanfina e para ajo që e uroi Emën me një mesazh shumë emocionues.

Në një postim që Zanfina ka bërë në rrjetet sociale shkruan:

Vlen të cekim se përkundër të gjitha elementeve që Ema i posedon, për të qenë një femër e shoubizit, ajo nuk i hyri kësaj bote. E pse nuk ka dashur që të bëhet këngëtare apo aktore, e di vet ajo.

Ani pse larg çdo gjëje që mund ta bënte Emën person publik, ajo ka pas fatin ndoshta fal pamjes së saj të hirshme, që çdoherë të jetë prezente në rubrikën rozë.

COMMENTS