Në cilën parti do të aderojë Shkurte Fejza? Përgjigjet vet këngëtarja (Foto)

Këtë kohë jemi duke parë një 'lum' aderimesh nëpër partitë politike në prag të zgjedhjeve të 11 qershorit. Përveç analistëve, gazetarëve dhe fytyra

Këtë kohë jemi duke parë një ‘lum’ aderimesh nëpër partitë politike në prag të zgjedhjeve të 11 qershorit.

Përveç analistëve, gazetarëve dhe fytyrave tjera publike, ftesës për t’iu bashkuar partive politike nuk po i shpëtojnë as këngëtarët.

Një ftesë të tillë duket se e ka pasur edhe këngëtarja Shkurte Fejza, e cila sot e ka refuzuar kategorikisht hyrjen në politikë.

Shkurta ka demantuar të gjitha lajmet që flisnin për ‘aderimin’ e saj në ndonjë parti politike.

Përmes një shkrimi në Facebook, këngëtarja e muzikës popullore, ka treguar se nuk ka ambicie për t’iu futur politikës.

Ja shkrimi i plotë i Shkurte Fejzës:

COMMENTS