Në autobusin që e sulmoi McGregori ndodhej edhe sportisti shqiptar (Video)

Në autobusin që e sulmoi McGregori ndodhej edhe sportisti shqiptar (Video)

Pamje të reja të sulmit të Conor McGregorit janë publikuar në internet. Në videon e re shihet incidenti prej brenda autobusit dhe në një moment shi

Pamje të reja të sulmit të Conor McGregorit janë publikuar në internet.

Në videon e re shihet incidenti prej brenda autobusit dhe në një moment shihet edhe Ilir Latifi, luftëtari i sportit në kafaz, transmeton Koha.net.

Presidenti i UFC-së, Dana White ka thënë të ketë folur me McGregorin, i cili i kishte thënë se sulmi ‘patjetër duhej bërë’.

McGregorit i vjen keq për sportistët e lënduar, por nuk pendohet për atë që ka bërë.

COMMENTS