Në Angli votohet me laps (Video)

Shkëmbi që duket si ujëvarë – Hierve El Agua (Video)
Fotografi Mekki Jaidi Mund të cilësohet si njeriu më me fat në botë (Video)

Nëse në Kosovë jemi mësuar që t’i kryejmë votimet me përdorimin e stilolapsit, kjo storie tregon një mënyrë tjetër të votimit.

Në Angli përdoret lapsi.

Përdorimi i lapsit ose stilolapsit nuk është i specifikuar në legjislacion. Në Angli, lapsat janë përdorur për arsye historike dhe praktike.

COMMENTS