Ndryshon Ledri Vula (Foto)

Afrimi i sezonit të verës për Ledrin nuk është vetëm përkushtim në krijimin e sa më shumë këngëve dhe angazhimit në mbrëmje të ndryshme. Ky i fundi

Afrimi i sezonit të verës për Ledrin nuk është vetëm përkushtim në krijimin e sa më shumë këngëve dhe angazhimit në mbrëmje të ndryshme.

Ky i fundit i është përkushtuar në mënyrë perfekt edhe ushtrimeve për trupin. Ledri edhe më herët kishte publikuar fotografi apo video nga fitnesi por asnjëherë si kjo sot.

Reperi shihet me ndryshime tejet të mëdha në pjesën e kraharorit e që e bëjnë edhe më të pashëm sigurisht.

Ndryshe duhet përkujtuar që brenda pak ditëve Ledri ka arritur afro 3 milionë klikime, këngë kjo tejet e dëgjuar në pothuajse çdo vend.

E për më tepër sigurisht do të ketë edhe shumë surpriza të tjera nga Ledri për ditët në vazhdim.

COMMENTS