Ndryshon gjendja e Aziz Salihut (Foto)

Legjenda e boksit kosovar Aziz Salihu duket se e ka marrë veten dhe është ngritur përsëri në këmbë. Zizi shihet në gjendje më të mirë në fotot bashkë me gruan Agimen dhe vajzën Monikën, përcjellë zico.tv Ai ndodhet ende në Turqi ndërsa rikthimi i tij në Kosovë pritet të ndodhë shumë shpejt.

Legjenda e boksit kosovar Aziz Salihu duket se e ka marrë veten dhe është ngritur përsëri në këmbë.

Zizi shihet në gjendje më të mirë në fotot bashkë me gruan Agimen dhe vajzën Monikën, përcjellë zico.tv

Ai ndodhet ende në Turqi ndërsa rikthimi i tij në Kosovë pritet të ndodhë shumë shpejt.

ndryshon-gjendja-e-aziz-salihut-1

ndryshon-gjendja-e-aziz-salihut-foto

ndryshon-gjendja-e-aziz-salihut

COMMENTS