Ndryshimi ‘drastik’ i Kemalit! Kështu duket tani (Foto)

Ndryshimi ‘drastik’ i Kemalit! Kështu duket tani (Foto)

Seriali, 'Më fal' po vazhdon që edhe më tutje të shfaqet në ekranet tona. Një telenovelë me shuam të papritura e ka bërë këtë seria edhe më intrigu

Seriali, ‘Më fal’ po vazhdon që edhe më tutje të shfaqet në ekranet tona.

Një telenovelë me shuam të papritura e ka bërë këtë seria edhe më intrigues për publikun. E njëri nga personazhet në të dashura padyshim mbetet Kemaili.

Ai përballet me shumë vështirësi në serial dhe më në fund vdes. Së fundmi i dashuri i Beharit ka bërë ndryshim në pamjen e tij…

A thua do ta njeh Beahri tani?

COMMENTS